Siirry pääsisältöön

Viime metreillä kohti TuotekehitysPajan Grand Finalea


Niin vain on käynyt, että TuotekehitysPaja-opintojaksomme huipentuma – Grand Finale lähenee hetki hetkeltä. Tulevana viikolla keskiviikkona 9.5.2018 klo 13:00 alkaen, SAMK-kampus Porin Apparaatti-tiloissa järjestettävässä tilaisuudessa on meidän sekä muiden opintojaksolle osallistuneiden tiimien aika esitellä projektimme tuotokset.


Kuluvalla viikolla tiimimme onkin parhaansa mukaan keskittänyt ajatuksia Grand Finalen järjestelyihin kuten esityksemme laatimiseen, tiimijulisteen luomiseen sekä ständimme rakentamiseen ja ohjelman suunnitteluun. Sillä Tommi ja Anne tulevat Grand Finalessa edustamaan tiimiämme kahdestaan, on Idan tehtävänä vielä videomateriaalin kautta esitellä projektiamme tuoden esiin myös opiskelijanäkökulmaa TuotekehitysPajan toteutuksesta.

Vaikka ajatukset onkin nyt hyvin pitkälle viikon päästä koittavassa huipentumassa, on meillä kyseisen päivän jälkeen vielä tehtävää projektimme loppuun saattamisessa. Laadittavaksemme jää vielä yhteinen projektiraporttimme sekä henkilökohtaiset oppimispäiväkirjat. Tällä viikolla kokoonnumme tiimien kanssa vielä ohjauksen merkeissä HILL-tapaamisessa, jossa tullaan käsittelemään vertaisarvioinnin toteuttamista.

Jännittävin ajatuksin kohti loppuhuipennusta,
TeamTurva 247



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ajatuksia TuotekehitysPajan Grand Finalen jälkeen

Nyt toukokuun puolessa välissä olemme tiimimme kanssa päässeet TuotekehityPaja-opintojaksolla vaiheeseen, jolloin suunnittelutyömme lopputulos saatiin esiteltyä Grand Finale-tapahtumassa projektimme toimeksiantajayritykselle, 247 Satakunnan Turvapalvelut Oy:lle sekä muille tapahtumaan osallistuneille. Tommi ja Anne edustivat tiimiämme kunniakkaasti tapahtumassa ja voimmekin olla tyytyväisiä projektimme tuotokseen. Kysellessämme projektipäällikkömme Tommin ajatuksia Grand Finalesta, hän kertoi tapahtuman jännittäneen hieman etukäteen, toteutuksen olleen lopulta kuitenkin rento ilmapiiriltään. Oli myös hienoa huomata toimeksiantajan edustajan kiinnostus projektimme tuotoksesta, ollen myös iloinen koko projektista sekä sen toteutuksesta. Suunnitellun sovelluksemme esittelyn jälkeen tiimimme edusti vielä omalla ständillä, jossa vierailijoiden oli mahdollista tutustua tuotokseen ja esittää mahdollisia lisäkymyksiä. Vaikka varsinaista ständitoimintaa tiimillämme ei juuri ollut,

Henkilöstön perehdyttämiseen suunniteltava sovellus

TeamTurva247 on aloittelemassa taas uutta viikkoa TuotekehitysPajan projektin suunnittelun tiimoilla. Saimme aiemmin laadittua alustavan projektisuunnitelman, jossa pohdittiin projektia sekä sen lopputuotteen kuvaamista lähtökohtien, tavoitteiden sekä tehtävien kannalta sekä projektin ajallisia tavoitteita ja mahdollista budjettia. Tehtävänämme oli miettiä myös projektin dokumentointia sekä riskienhallintaa, etenemisen seurantaa viestinnän, tapaamisten sekä raportoinnin kautta ja ajatuksia luotiin myös jo toukokuulle, jolloin projektimme TuotekehitysPajassa tulee päätökseensä. Projektipäällikkömme toimesta tehtävienhallinta ja aikataulutus vaikuttaa hyvin suunnitellulta sekä realistiselta – näillä on hyvä mennä eteenpäin. Pohtiessamme ryhmämme kanssa pelillistämisen kautta luotavaa ratkaisua case-yrityksellemme, saatiin suunnittelun lähtökohdaksi sovellus, joka olisi yrityksen henkilöstön käytettävissä ja hallittavissa heidän jokapäiväisessä toiminnassa. Näistä ajatuksista lä